Culinair entertainment op cocktail- en dessertgebied
De beste patisseriechef ter wereld Albert Adrià is samen met zijn team aanwezig op de Horecava, in de stand van Sweet Emotions. Sweet Emotions is een vernieuwend concept vol culinair entertainment, het hele jaar door. De stand bestaat uit 4 gedeeltes die elk zijn ingericht naar het thema van lente, zomer, herfst en winter. Het concept is bedacht is door Rudi van Beylen en Dirk Peeters van R&D Food Revolution uit België in het kader van 60 jaar Horecava. De grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie vindt plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari in RAI Amsterdam.

De boodschap die de bedenkers van Sweet Emotions willen overbrengen, is: “Lok de aandacht van je gasten met een geweldige dessertkaart. Combineer je dessert met een bijpassende drank en maak gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Geef aandacht aan presentatie, heb lef en creativiteit en doe vooral het onverwachte”. Zoals Adrià zegt: “Een menu moet een goed begin en een goed einde hebben’, precies zoals een goede film. Dus beroer de emoties van je gasten en haal meer uit je cocktail- en je dessertkaart”.

Thema vier jaargetijden
De samenwerking tussen de gepassioneerde ondernemers uit België en Adrià en zijn elBarri team is terug te zien in ieder aspect van Sweet Emotions. De stand van ruim 780 m² in hal 4 bestaat uit de vier jaargetijden. Centraal staat een enorme belevingsboom, waar alle zintuigen geprikkeld worden.

Winter
De Winter is toegankelijk voor alle bezoekers van de Horecava. Hier kunnen de bezoekers diverse zoetigheden proeven van IJsboerke en Didess, die worden uitgedeeld door de verleidelijke ‘Rafa’ en ‘We Love Biscuits’ girls.

Herfst
In de Herfst zit je letterlijk te picknicken in het bos en draait alles om dessertbeleving. De bezoeker ervaart hier hoe je gasten kunt verwennen met een onvergetelijk dessert in combinatie met een bijpassende koffie of thee. De desserts zijn ontwikkeld door R&D Food Revolution in samenwerking met Didess en IJsboerke. Lavazza zorgt voor de bijpassende drank. Reserveren voor Herfst kan via www.horecava.nl.

Lente
In het lentelandschap treed je binnen in de Sweet Sins Mysterious Cocktailbar van Albert Adrià, R&D Food Revolution en ginmerk Bombay Sapphire. Hier kunnen genodigden genieten van een cocktail experience in de sferen van de club Heart Ibiza

Zomer
In de Zomer pakt Albert Adrià volledig uit op de secret sands van Heart Ibiza. Hier kunnen genodigden smullen van een aantal van zijn beste gerechtjes, terwijl ze zich wanen op een strand van Ibiza. De hapjes worden vergezeld van bijbehorende cocktails op basis van premium wodka merk Grey Goose.

Over Sweet Emotions
Sweet Emotions wordt mede mogelijk gemaakt door founding partners Arti’70, Bombay Sapphire, Didess, Expo Flora, Grey Goose, IJsboerke, R&D Food Revolution en Xenox. Partners zijn Adéquat, Buitenkook Producten, Extremis, Faircom Media, Hoshizaki, House of Kent, Lavazza en Mansveld Expotech.

Over Horecava
De Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, beleeft in 2016 haar 60e editie, en vindt plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari in RAI Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Twitter (@horecava) en Facebook (#Horecava, # sweet emotions).

Scroll naar boven