Building Holland 2016 – 22 t/m 24 maart

Building Holland is hét driedaagse integrale event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 10.000 bezoekers en 150 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. In geen vergelijkbare branche kan een bedrag van zeven miljard euro per jaar aan faalkosten gereduceerd worden. Tegelijkertijd is dit een sector die écht een slag kan slaan als het gaat om CO2-reductie.

De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennisdelen, netwerken, van elkaar leren en in de gehele bouwketen beter samenwerken. Dit is wat Duurzaam Gebouwd faciliteert met de beurs Building Holland. Het resultaat is een inspirerende beurs, een inhoudelijk programma met topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten waarmee u waardevolle contacten kunt op doen.

De afgelopen twee jaar is het event Building Holland door Duurzaam Gebouwd en RAI Amsterdam getransformeerd tot hét integrale kennis- en netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector. Sinds juni 2015 heeft Duurzaam Gebouwd de organisatie van Building Holland volledig op zich genomen en treedt RAI Amsterdam op als faciliterend partner.

Tijdens de vorige editie stonden de aspecten ‘horen’ en ‘ontmoeten’ centraal, in 2016 wordt daaraan met de Building Holland Xperience Tour ‘zien en beleven’ van innovaties en concepten toegevoegd. Deze tour bestaat uit een Innovatie Boulevard, gevormd door sokkels aansluitend bij de stands en zes Concept Area’s met diverse thema’s die verdeeld door de hallen staan gepositioneerd. Tijdens de vernieuwde Building Holland Xperience komen vraag en aanbod letterlijk onder één dak samen met innovaties, technologie, kennis, ontmoetingen en toekomstbestendige oplossingen.
In 2016 groeit Building Holland naar 150 partners en vindt het event plaats in hal 9 en hal 10 van RAI Amsterdam.

Expo Flora zal het meubilair voor alle stands leveren en zal de theaters, terrassen en netwerkplekken voorzien van de juiste sfeerbeleving. Ook hebben wij samen met Duurzaam gebouwd een stand/lounge in hal 10.

Wilt u weten hoe het er vorig jaar uitzag? Neem dan een kijkje in ons online fotoalbum van 2015!!

Scroll naar top