Building Holland 2017 – 11 t/m 13 April

HÉT DRIEDAAGSE INNOVATIE-EVENT

(Re)Building the Future, bouwt u al mee?

Building Holland staat ook in 2017 in het teken van innovatie en vernieuwing. Dit is wat we samenvatten als (Re)Building the Future: Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed.

(Re)Building the Future is een oproep gericht op de bouw- en vastgoedsector om -rekening houdend met de toekomst- in te spelen op een sterk veranderende markt en dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen. Daarbij samenwerkend met de meest toonaangevende ketenpartners zodat er niet alleen productinnovaties ontstaan, maar ook processen worden geoptimaliseerd. Marktpartijen worden met (Re)Building the Future uitgedaagd om verder te kijken dan hun eigen organisatie en bijbehorende processen en actiefsamen te werken met ketenpartners om oude werkwijzen en business cases te doorbreken. Meer visie op de lange termijn waarbij er samen waarde wordt gecreëerd in een totaalconcept waarbij wordt uitgegaan van de gebruiker!

Expo Flora zal het meubilair voor alle stands leveren en zal de theaters, terrassen en netwerkplekken voorzien van de juiste sfeerbeleving. Ook hebben wij samen met Duurzaam gebouwd een stand/lounge. 

Wilt u weten hoe het er vorig jaar uitzag? Bekijk dan onze video!

Ook voor 2017 hebben we een video laten maken met als thema: logistiek

Scroll naar boven