Chauffeur / Senior Operations

Chauffeur / Senior Operations 2017-08-24T15:37:21+00:00

We zijn op zoek naar een:
Chauffeur / Senior Operations (logistiek medewerker) – fulltime

DE FUNCTIE
Wij zoeken een chauffeur die ons tevens kan helpen met de op- en afbouw van opdrachten op de beursvloer en bij evenementen. Onze werkzaamheden zullen voor een deel ook in de weekenden en avonduren plaats vinden.

FUNCTIEVEREISTEN
– Je bent in het bezit van een rijbewijs C en liefst C+E, met code 95. Zonder rijbewijs C of C+E heeft het geen zin om te reageren.
– Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal.
– Opleiding in de logistiek of groensector is een pré.
– Je houdt van aanpakken en je bent een harde werker.

WIE ZIJN WIJ:
Expo Flora verzorgt totaalaankledingen op maat, voor zowel kleine als zeer grote evenementen. We verhuren een uitgebreid assortiment aan sfeervol meubilair, planten, bloemen en sfeerdecoraties en kunnen bijna alles leveren op het gebied van aankleding, inrichting of decoratie.
Wij zijn met name binnen Nederland actief, o.a. in de RAI Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht. De kernwoorden die bij ons passen zijn: Samen werken, klantwens centraal, collegialiteit, creativiteit, enthousiasme, kleinschalig groot zijn.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Expo Flora biedt werk in een leuk bedrijf met een klein, maar goed op elkaar ingespeeld team.
Wij komen op diverse locaties en geen dag is hetzelfde!
Een contract van 7 maanden zou de start van onze samenwerking zijn en bij tevredenheid zal dit contract worden verlengd.
Het salaris is afhankelijk van leeftijd en achtergrond.

ZZP’ers zijn ook welkom om op deze vacature te reageren.

INTERESSE?
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie per email: info@expoflora.nl, t.a.v. de heer Aernout Stroosnijder. De functie zal per 1 oktober 2017 ingevuld dienen te worden.

DIENSTVERBAND
Fulltime