ART Rotterdam 2018

Kaart niet beschikbaar

Date/Time
Date(s) - 08/02/2018 - 11/02/2018
gehele dag

Category(ies)


Terwijl je de artistieke kant van Rotterdam leert kennen beland je op de meest bijzondere plekken. Zo transformeert de omgeving rond Katendrecht en Kop van Zuid in een fotografiehub met drie grote foto evenementen en is er in west van alles te beleven op het gebied van beeldende kunst. Tussen de belangrijkste locaties rijden gratis bussen. 

Beurzen
Jaarlijks vinden er in deze week verschillende kunstbeurzen plaats: Art Rotterdam in de Van Nellefabriek, designbeurs OBJECT in het HAKA gebouw, Qade Solo in de Cruise Terminal en fotografiemanifestatie Haute Photographie in Las Palmas. Daarnaast zorgen de verschillende musea in de stad voor speciale previews en exposities.

Evenementen
Naast de vier grote beurzen worden er er ook allerlei andere activiteiten georganiseerd. Zo vind je bij WORM kunst- en technologiefestival TEC ART met exposities, feestjes en pop-ups, is er op vrijdagavond Kunstavond XL: een speciale avondopenstelling van de Kunstblock instellingen, en vind je openlucht fotofestival Rotterdam Photo op het Deliplein.

Overig programma
Ook andere culturele instellingen sluiten aan. Theater Schouwburg Rotterdam programmeert verschillende voorstellingen waar beeldende kunst in is verweven, waaronder De Grote Kunstshow met Joep van Lieshout en er openen verschillende speciale exposities in de musea en grote en kleine galeries in de stad. Ga voor het volledige programmaoverzicht naar www.artrotterdamweek.com.

Scroll naar boven