EventSummit 2018

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 19/02/2018
gehele dag

Location
Amsterdam RAI

Category(ies)


Je vindt tijdens EventSummit 2018 een zeer gevarieerd aanbod van 500 exposanten die je met hun producten & diensten helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren. Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma.

 

INNOVEREN

Doordat deelname aan EventSummit zeer laagdrempelig is, biedt de beurs je een veel breder aanbod dan bij andere beurzen. Veel innovatieve bedrijven, ZZP´ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar ook uiteraard de gevestigde namen.

INFORMEREN

De 12.000 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s en ‘Straten’, waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Herkenbaar door een groot doek met daarop de bedrijfspresentatie. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Waar je bij andere beurzen kan blijven hangen in de bar van een ‘grote’ standhouder, kun je je op EventSummit heel effectief oriënteren. Het verhaal van de standhouder telt!
Je vindt de volgende themavelden: Online & Techniek, Evenementbenodigdheden, Media & Branche, Steden & Regio’s, Locaties, Entertainment, Outdoor & Actief, Festivals & Publieksevenementen.

INSPIREREN

Naast een gevarieerde beursvloer, kun je je ook laten inspireren tijdens één van de vele workshops en seminars. Deze worden je aangeboden door de organisatie, brancheverenigingen, verschilende standhouders en mediapartijen.

Scroll naar boven