Ook voor de editie van 2018 zal Expo Flora de aankleding verzorgen van beide beurzen. Naast het uitwerken van een idee in 3D hebben wij ook goed een sfeer of beleving in 2D neergezet d.m.v. noodboards en presentaties. Samen met de organisatie van de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs zijn wij een samenwerking aangegaan om de beurzen tot een groot succes te maken. Wij denken creatief mee en zullen alles tot in de puntjes uitwerken. Zowel in de ontwerpfase als in de uitvoering. 

Huishoudbeurs:

Beleef samen met je vriendin(nen) het gezelligste dagje uit! Proef, shop en probeer en geniet van live optredens van diverse Hollandse artiesten. Huishoudbeurs 2018 vindt plaats van zaterdag 17 t/m zondag 25 februari. Het thema van de Huishoudbeurs dit jaar, van 17 tot en met 25 februari in RAI Amsterdam, is goud. Geïnspireerd door de Olympische Winterspelen, die in februari plaatsvinden, wordt de kleur goud niet alleen in de aankleding doorgevoerd. Ook bezoekers worden opgeroepen zich in een gouden outfit uit te dossen, zijn er gouden stofzuigers en kranen aanwezig op de beurs, krijgt de bezoeker dagelijks een ‘gouden tip’, is de Huishoudbeursshopper in een gouden kleur verkrijgbaar en staat de huis-DJ te draaien in een gouden Mini. Naast dit gouden thema is ook het sportelement dit jaar een belangrijk onderdeel van de Huishoudbeurs. Zo wordt de opening, in samenwerking met het SBS6-programma Vet Fit, op sportieve wijze geopend door presentatrice Irene Moors en Remy Bonjasky; drievoudig wereldkampioen kickboksen en coach bij Fitchannel.com.

”Dit thema verwerkt Expo Flora in diverse ontwerpen. Denk hierbij aan ”gouden” decoratie in combinatie met diverse meubilair!”

Negenmaandenbeurs:

Van 21 t/m 25 februari 2018 kun je weer heerlijk shoppen, genieten en van alles proberen tijdens de Negenmaandenbeurs! Hét evenement dat je als (aanstaande) mama niet mag missen! Je vindt er alles voor je zwangerschap en baby!

”Wij houden rekening met de doelgroep van deze beurs en zorgen ervoor dat er voor iedereen een leuke / sfeervolle zitplekken zijn om bijvoorbeeld even te rusten of te eten. Zo hebben wij ook de inrichting van een speelplein ontworpen en de aankleding van de diverse terrassen in het thema van de beurs. De huisstijl van deze beurs laten wij terugkomen in de decoratie, materiaal gebruik en kleuren in het meubilair” 

 

Scroll naar top