International XL Client – Supplier workshop 2014.

Het Elicium  te Amsterdam RAI bouwen wij helemaal om in diverse workshop ruimtes/units met onze Expo Walls concepten en geven de gehele ruimte de juiste sfeer! Elke unit heeft een eigen thema/sfeer en zal genoeg ruimte bieden voor deze workshops. Kolommen in combinatie met doeken is de basis van dit concept. Van 6 t/m 8 maart 2014 zullen beursorganisatoren en leveranciers de mogelijkheid krijgen om diverse workshops te volgen.

Naast de verhuur van losse componenten ontwikkelen wij in samenspraak met de klant diverse creatieve concepten voor beurzen en evenementen. Met onze Expo Walls concept kunnen wij diverse standbouw oplossingen bieden die aansluiten bij uw wensen. Diverse uitvoeringen in materiaal en indeling zijn mogelijk met onze Expo Walls.  Functioneel, maar vooral sfeervol. Deze creatieve oplossing hebben we ook gebruikt voor het ontwerp van de International XL Client – Supplier workshop 2014.

Theaters, stands, terrassen en paviljoens zijn voorbeelden van mogelijkheden met deze Expo Walls. Wij zien dit als een upgrade van uniform standbouw. Wij hebben een standaard assortiment doeken dat wij maandelijks aanvullen met nieuwe prints. De kolommen kunnen we inzetten in de kleuren wit, zwart en ook bruin.

Graag denken wij mee over nieuwe concepten voor uw beurzen waarin Expo Flora uw creatieve partner is van concept tot totale uitvoering in bouw en aankleding.

Klik hier voor meer informatie over onze Expo Walls Beursconcepten

Scroll naar boven