Mets 2017 is een internationale beurs die elke jaar gehouden word in de RAI Amsterdam. Expo Flora voorziet door de jarenlange samenwerking de diverse locaties van meubilair en decoraties.

De catering terrassen zijn voorzien van landen thema’s. Hiervoor hebben wij rekening gehouden met kleurgebruik, keuze in meubilair en (groen)decoratie. Ook deze editie gaat Expo Flora de totaalaankleding verzorgen voor de Exhibitor lounges en business lounges. In ons online fotoalbum vind u alle foto’s van Mets 2016 om alvast in de sfeer te komen.

Wij krijgen de mogelijkheid om op deze beurs veel nieuw meubilair te tonen zodat wij verrassende nieuwe mogelijkheden kunnen laten zien. Om de diversiteit van Expo Flora te benadrukken spelen wij onder andere met hoog & laag meubilair, zakelijke & lounge settingen en een andere manier van decoraties combineren door andere afwerkingen, potten en decoraties in groepen te plaatsen.

Vorig jaar hebben wij speciaal een video laten maken van deze beurs en dat zullen wij voor de 2016 editie ook weer doen. Dit om u beeldend te laten zien wat wij doen en waar wij toe in staat zijn.

Laat u verrassen! Expo Flora maakt het verschil!

Scroll naar boven