www.expoflora.nl

De basissite van Expo Flora met alle informatie o.a. een Fotoalbum met veel sfeerfoto’s, nieuwsbrieven en informatie over de mensen die bij en voor Expo Flora werken. Samen zijn we een creatief team die ervoor zorgen dat uw beurs/evenement een groot succes worden met de juiste sfeer, meubilair, en decoraties van bloemen en groen! Het team van Expo Flora bestaat uit enthousiaste mensen welke allen werken met een passie voor kwaliteit, creativiteit en sfeer.

www.beursdecoratie.nl

U zoekt voor uw beurs de juiste decoratie? U bent bij beursdecoratie.nl aan het juiste adres. Een goede bedrijfspresentatie op de beurs is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf en staat garant voor succes. U ontvangt uw (potentiële) klanten en daar hoort de juiste sfeer bij. U vindt ideeën voor de aankleding van uw stand, de beurshal, entree, catering terrassen of de gehele beurslocatie. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Op deze site een online catalogus met alle producten. U kunt nu een offerte aanvraag doen via de site voor uw stand op de beurs naar uw keuze! (Prijzen zijn voor de gehele beursperiode incl. transport)

www.evenementdecoratie.nl: 

Op evenementdecoratie.nl vindt u informatie over verhuur van (lounge)meubilair, planten, bloemdecoraties en florale objecten voor een periode vanaf 1 dag. Sprankelende decoraties zorgen voor de finishing touch van uw evenement. U vindt inspirerende ideeën en tips voor de totale aankleding van uw evenement of de entree. Maar ook aankleding van terrassen of het gehele evenementterrein hoort tot de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn namelijk onbegrensd. Samen met u maken we er een daverend succes van! (Prijzen zijn voor 1-3 dagen huur excl. transport)

www.kantoordecoratie.nl

Een site wat nog volop in ontwikkeling is. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

 

 

Scroll naar boven