Wie zijn wij?

Expo Flora is decorateur, inrichter en sfeerleverancier. Wij hebben een jarenlange ervaring met het verhuren van planten- en bloemendecoraties. Van origine zijn wij beursbloemist, en dat al voor 30 jaar. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf wat een totale sfeeraankleding kan verzorgen op beurzen en evenementen. Wij verhuren onze oplossingen aan (zakelijke) klanten die een stand betrekken op een beurs. Voor klanten in de evenementenbranche leveren we maatwerk. Precies datgene wat u van ons verwacht!

Partners en klanten

Wij werken voor diverse beursorganisaties, standbouwbedrijven, cateringbedrijven, en beursgebouwen waaronder RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht en het World Fashion Centre Amsterdam.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze verhuur-mogelijkheden en artikelen, neem dan contact met ons op, of klik direct door naar onze websites: (via de gekleurde buttons aan de rechterzijde komt u op de juiste website)

www.beursdecoratie.nl

www.evenementdecoratie.nl

Maatwerk

Graag bespreken wij uw wensen voor uw beurs of evenementaankleding. Stap voor stap doorlopen wij het proces en reiken u onze creatieve ideeën aan. Hoever u onze creativiteit wil laten gaan, heeft u zelf in de hand. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en een verrassend resultaat. U kunt ook altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen: [email protected]

Wilt u meer weten over ons team? Bekijk dan onze team pagina!

Scroll naar top