Wij van Expo Flora zijn constant aan het door innoveren en kunnen nu met grote trots onze nieuwe ontwikkeling presenteren: ons nieuwe ‘Block Theater’

Het nieuwe theater is opgebouwd uit een door onszelf ontworpen en ontwikkelt modulair systeem. 

Het block theater bestaat volledig uit FSC gecertificeerd populierenhout en is ook voorzien van een watergedragen beschermlaag.

Het idee voor het ontwerp van deze unieke en bijzondere theaterconstructie is dat wij iets in een kort tijdsbestek willen opbouwen, maar tegelijkertijd een ware eye-catcher is en ook bijdraagt aan de duurzaamheid doordat het volledig hergebruikt wordt.

Bij dit theater kan signing op verschillende manieren worden toegepast. In combinatie met de juiste verlichting én groendecoratie wordt het helemaal afgemaakt tot een ware blikvanger.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze eigen standaard expo wall doeken (méér dan 1.000 stuks op voorraad!) voor de wanden of te kiezen voor eigen custom geprinte doeken om het geheel naar wens te maken.

Het systeem kan op verschillende manieren ingevuld worden; van een traditionele theateropstelling tot een sfeervolle informele inrichting.

Maar dit is nog niet alles, naast dit unieke block theater zijn wij ook bezig geweest met het ontwerpen en opzetten van een modulair plantenwandsysteem. Dit systeem past perfect in onze theateropstelling en creëert direct een tijdloze en sfeervolle plek op de beursvloer. Doordat de plantenwand is gemonteerd op een aluminium frame, kan het ook perfect worden ingezet als constructiewand voor een LCD scherm of op maat gemaakte LED verlichting.

De mogelijkheden zijn enorm, vraag ons team van interieurstylisten hoe deze systemen voor uw show ingezet kunnen worden!

Scroll naar boven