Expo Wall als stand

Omschrijving:

Een plek creëren met stands en netwerkplekken die één geheel uitstraalt. Deze opdracht kregen wij vanuit de organisatie van de CropWorld. Op maat gemaakt en vooral sfeer moest spreken,  zodat op een fijne manier zaken gedaan kon worden.

Expo Flora ontwierp diverse modellen stand. De Exposant kon zo zelf kiezen waar zijn/haar voorkeur naar uitging. Ook signing kon op verschillende manieren. Om het netwerken buiten de stands te stimuleren hebben wij een aantal netwerkplekken ontworpen waar tijdens de beurs veelvuldig gebruik van werd gemaakt.

‘’ Cropworld is erg goed gegaan. De organisatie was tevreden en spreken zelfs al over volgend jaar. Ze willen dan de lounge groter, omdat hier goed gebruik van werd gemaakt. Ik vond de samenwerking erg prettig. In de opstart was ik blij met jullie creativiteit. De wens van de klant was om de beurs een nieuwe, andere uitstraling te geven en dit was vanaf dag 1 perfect gelukt! De beursvloer was op deze manier niet standaard en de exposanten en vooral de organisatie waren zeer tevreden. Ik kijk wederom uit naar een succesvolle, prettige samenwerking!’’  

Bianca Rodenburg – Product Manager Exhibition Management – RAI

Scroll naar top