FIE 2018

Inspelen op zintuigen

Zien, voelen, horen, ruiken en proeven zijn de elementen die tijdens de FIE werden getriggerd. De gehele stand stond in het teken van beleven. Door een inspirerend, aantrekkelijk en tot in het kleinste detail uitgewerkte ontwerp is er een lust voor een ieder zijn zintuigen gecreëerd.

Op het gebied van zien heeft een mens slechts zeven seconden nodig om een eerste indruk te vormen. Een interessante, weldoordachte ingerichte ruimte – met in het oog springende accessoires en de belichting op de juiste plekken – draagt dan ook bij aan een positieve uitstraling.

Met betrekking tot voelen is er gebruik gemaakt van natuurhout, planten, grastapijt en stoffen die aangenaam aanvoelen. De beleving is verder gestimuleerd door het gebruik van geurdispensers. Daarnaast is er rekening gehouden met het gehoor door de toevoeging van natuurgeluiden. En op het gebied van proeven werden de smaakpupillen ook zeker niet vergeten.

‘’ In deze ruimte hebben we een groene oase gecreëerd, met diverse zitplekken waar de bezoekers even letterlijk en figuurlijk konden opladen (powercubes). Door rekening te houden met onze 5 zintuigen hebben we voor een gehele beleving kunnen zorgen. Naar mijn idee gaat beleving over voelen, zowel fysiek als emotioneel en de beleving is terug te vinden in elk klein detail. ’’

Annemiek de Kruijff (Senior Interieur Stylist)

Scroll naar boven