Recycle, Upcycle of Downcycle…?

Het zijn van die termen die je constant voorbij ziet komen als het gaat om het hergebruiken van producten en materialen.

Wij van Expoflora zijn ons ook bewust van de impact welke wij jaarlijks maken binnen onze industrie; of dit nou op een beurs of op een evenement is. Uiteraard streven wij naar een echte ‘WOW’ impact bij oplevering aan onze klanten, maar aan de productiezijde is het voor ons net zo belangrijk om ons te blijven ontwikkelen op het gebied van bewustwording en duurzaamheid. 

Met deze reden zijn wij ook een nieuwe samenwerking aangegaan met een ontzettend gaaf Nederlands merk; Sacksea.

Sacksea draagt de visie dat het percentage van gerecycle plastic omhoog kan én moet. Zij dragen bij aan het opruimen en hergebruiken van plastic afval en verwerken dit in hun eigen designproducten. In wezen werken zij met de grondstoffen welke verkregen worden vanuit ‘clean up’ initiatieven en welke worden gebruikt door oudere plastic materialen te upcyclen.

Alle producten van Sacksea worden in Nederland hoogwaardig geproduceerd en dragen hierbij mee aan een eerlijk kwaliteitsproduct met een goed gevoel.

Dit gevoel willen wij graag delen met onze klanten!

Door het huidige aanbod in ons assortiment te vergroten met de items van Sacksea willen wij laten zien dat het recyclen en upcyclen van producten daadwerkelijk kwalitatief sterk kan zijn en verre van oubollig is. Wil jij een trendy terras of juist een stoere en opvallende zithoek op een stand?

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en opties, wij zijn er ook om jouw beurs of evenement net dat zetje extra te geven als het gaat om duurzaamheid.
Stuur een mail naar: [email protected] meer informatie.

Scroll naar top