De titel zegt het al: stijlen zoals jij het wilt! Expo Flora is als creatief partner al vroeg betrokken bij de ontwerpfase van de klant. Om jou nog beter te kunnen helpen, hebben wij een brochure ontwikkeld met 7 verschillende soorten stijlen, die jij kunt toepassen voor een terras.

Basic & Small
Samen even een drankje doen of een broodje eten kan goed aan een kleine tafel voor 4 personen. Wij noemen dit de Basic & Small versie. De tafels zijn goed te combineren met stoelen en/of poefen die wij in diverse kleuren en maten hebben. Tijdens de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs afgelopen februari hebben wij deze Basic en Small versie ingezet op diverse terrassen.

Picknick & Medium
Net even iets meer zitplekken nodig en een andere indeling? Dan is de Picknick & Medium stijl een goede optie. Aan deze tafels kunnen 8 personen zitten. De picknicktafel is als 1 element in te zetten, ook kun jij gebruik maken van de Medium versie met een grote loungetafel, voorzien van bankjes en krukjes als losse elementen. Kies vervolgens de kussens naar smaak. Zoals jij het graag zou willen.

Large
Voor een beurs of evenement met veel bezoekers maken wij gebruik van onze lange tafels. Deze zijn makkelijk en snel neer te zetten en door er 6 stoelen of poefjes aan te zetten en de tafels in lange rijen te plaatsen krijgt de locatie een goede en vooral functionele uitstraling.

Luxe
Voor een meer luxe uitstraling kun jij kiezen uit onze ronde serie. Deze serie bestaat uit ronde tafels in diverse maten en hoogtes. Er is genoeg plek voor 4 of 6 personen om te zitten, hangen, staan, eten of borrelen.

Mixed
Geen fan van rechte lijnen of hetzelfde soort meubilair? Ga dan lekker mixen! Onze meubellijnen zijn goed met elkaar te combineren. Verschillende soorten meubilair, kleuren en materialen vullen elkaar aan en zorgen voor een fantastisch eindresultaat.

Bekijk ons assortiment op www.beursdecoratie.nl of www.evenementdecoratie.nl.

Of bekijk de brochure nu online!

Scroll naar boven