Gelukkig vinden veel beurzen online hun doorgang. 

Door middel van een mooi ingerichte studio en de technologie van dit moment is het een heel goed alternatief. Naar verwachting zullen online events de komende tijd alleen maar toenemen.

 Wij kunnen deze unieke setting voor je realiseren. Door een groot aanbod aan sfeerinrichting kunnen wij geheel op maat elke willekeurige ruimte inrichten als studio.

Wij verzorgen de gehele inrichting bestaande uit de achterwanden, grote sprekerstafel met mooie fauteuils en uiteraard de decoratie in beplanting, bloemen en accessoires passend bij de uitstraling van het event. 

Wil je het juist intiem maken met een huiselijke setting, of past een strakke en zakelijke uitstraling meer bij de kijker? Tevens is het mogelijk de online studio op diverse manieren te voorzien van uw eigen branding.Wij maken de studio aantrekkelijk om naar te kijken.

Creating the difference!

Om de sprekers goed in beeld te brengen, op veilige afstand van elkaar, hebben wij speciale tafels ontwikkeld. Daarnaast tekenen wij in onze ontwerpen COVID-cirkels in waardoor het vooraf duidelijk te zien dat de 1,5 meter afstand prima gehanteerd kan worden. 

Op deze manier hebben wij reeds een aantal succesvolle en veilige online events ingericht voor onze klanten!

Scroll naar boven