LINKborrel

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 22/03/2013
gehele dag

Location
Element Offices

Category(ies)


Internetbureau DVB MEDIA organiseert op vrijdag 22 maart 2013 de 14e editie van LINKborrel Professional bij Element Offices  in Winkelcentrum Vleuterweide (tussen Shoeby en Donelli). We beginnen weer om 16.30 tot ongeveer 20:00. LINKborrel is de netwerkborrel voor ondernemend Leidsche Rijn voor LINKEN (=netwerken), BORRELEN en WORKSHOPS.

DVB MEDIA is hét internetbureau van Leidsche Rijn wordt bijgestaan door een groot netwerk aan lokalesponsors en bedrijven die geloven in het concept en zich graag aan het merk LINKborrel willen verbinden.

Element Offices is gehuisvest op de derde verdieping van de Middenburcht 136 (tussen Shoeby en Donelli) middenin het Winkelcentrum Vleuterweide dus parkereren is nooit een probleem. Zie hier de routebeschrijving van de locatie.

LINKborrel & Expo Flora: Elke 2 maanden vind deze borrel plaats en verzorgd Expo Flora de diverse decoraties als sponsoring. Ook de buffettafels en statafels zijn een onderdeel van deze borrel. Kleuren Zwart en Roze staan centraal en komen duidelijk terug in de op maat gemaakte decoratie.

Geef een antwoord

Scroll naar top