Donderdag 18 februari a.s zal Expo Flora deelnemen aan de beurs EvenementContact 2016 te Amsterdam RAI. In samenwerking met onze collega SOULLMATE Event Truck zullen wij onszelf presenteren. Natuurlijk bent u al op de hoogte van wie wij zijn en wat wij allemaal kunnen, maar wist u dat wij ook zeer actief zijn op Sociaal Media? Graag zouden wij van u willen weten welke vorm van media wij het beste kunnen gebruiken om u te blijven inspireren met onze mooie ontwerpen.

Expo Flora heeft sinds 1 januari 2016 nieuwe medewerk(st)ers in dienst genomen. Alex Haks, operationeel projectleider (in opleiding), Iris Buurman (Junior Interieur Stylist) en Annemiek de Kruijff (Junior Interieur Stylist) komen ons team versterken om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Iris en Annemiek zijn donderdag aanwezig om u te leren kennen, maar ook de vertrouwde gezichten zoals de eigenaren: Stefan Enthoven & Herman Bos en de vaste Interieur Stylisten: Dewi Wolswijk, Miranda van Haaren en Bo Enthoven staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Laat u inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel. U vindt tijdens EvenementContact 2016 een zeer gevarieerd aanbod van 300 exposanten die u met hun producten & diensten helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren.

Doordat deelname aan EvenementContact zeer laagdrempelig is, biedt de beurs u een veel breder aanbod dan bij andere beurzen. Veel innovatieve bedrijven, nieuwe concepten zoals SOULLMATTE Event Truck, ZZp-ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar ook uiteraard de gevestigde namen zoals Expo Flora Harmelen.

De 7000 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s en ‘Straten’, waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Herkenbaar door een grote banner met daarop de bedrijfspresentatie. Wij staan met onze stand in Hal 8 aan het catering terras bij de Soullmate Event Truck (standnummer: L30)

Scroll naar boven