Na 3 jaar afwezigheid komen wij weer spectaculair terug op Event 17 met een eigen stand en meer…

Event17
Door deel te nemen aan deze toonaangevende vakbeurs voor eventprofessionals wordt de mogelijkheid geboden om onze kennis te delen, nieuwe innovaties en meubilair te laten zien en ons netwerk uit te breiden.

Stand: Trends & ontwikkeling
Sinds 1997 weet Event wat eventprofessionals beweegt en is zij de grootste en meeste centrale eventbeurs in Nederland. Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen. Op onze stand laten wij ons nieuwste concept zien: ‘’Pallet kolommen systeem’’ Deze kolommen zijn hoger en breder dan de Expo Wall kolommen en stralen meer sfeer uit door hun natuurlijke materiaal. Het systeem kan voorzien worden van frieslijsten, doeken, raamwerk en beplanting.

Totaal(event)beleving
Expo Flora is als creatief partner goed in het neerzetten van ‘’totaalbeleving’’ voor evenementen. Tijdens Event17 laten wij onze nieuwe lijn VONDOM zien die perfect ingezet kan worden op (buiten)evenementen. Wij zijn sterk in het inrichten van grote ruimtes. Speciaal voor Event17 hebben wij een unieke BROCHURE ontwikkeld met diverse terras opstellingen en opties om de beleving van grote ruimtes weer te geven. Kom hem ophalen bij een van onze medewerkers op onze stand die jou graag te woord staan.

Theater, workshop en Seminar ruimtes
Over 2 dagen verspreid is er, naast de beursvloer, ook een inhoudelijk programma. Er wordt aandacht besteed aan trends en innovatie door middel van sessies, workshops en een award uitreiking. Deze sessies worden o.a. gehouden in de door ons ontworpen theaters. Een seminar ruimte onder de stretchtent waar de spreker als centraal middelpunt zijn/haar presentatie zal doen en een opblaasbare Cube waar wij voor 65 personen poefjes hebben geplaatst in een verrassende opstelling. Net even anders!

Ben jij nou nieuwsgierig geworden? Kom ons dan bezoeken in Hal 7 (standnr. A058)
(Dit project is gerealiseerd in samenwerking met Soullmate Eventtruck en Huur een stretchtent)

       

 

 

 

Scroll naar top